Graffiti Bersama Buddyz™

Greeting Text

Gempaknya My School! :D 

Bila sebut Buddyz™, semua orang tau berkaitan dengan DiGi. Well DiGi kan famous :)

Pada 4hb Februari 2013, pihak DiGi telah datang ke SMK Pasir Gudang. Bertuahnya SMK Pasir Gudang ni. Hehe :3

SMK Pasir Gudang :)

Semua orang ada pendapat masing-2. Ada yang suka graffiti ni, ada yang tak. But for me graffiti ni benda yang kreatif and I prefer tulisan & huruf graffiti daripada gambar. Sebab aku ni tak pandai melukis. Wuwuwu so sad T_T

Since aku ni tak pandai melukis, so tak terpilih la kan. Kalau aku buat hancur jadinya. 8 orang budak kelas 5 SRT yang terpilih tu sangatlah beruntung. Ini gambar budak-2 yang beruntung tu. 

8 orang yang sangat beruntung.

See the differences. Before and after :) 

This is what they use.

Semasa mural graffiti ini dijalankan. Yang baju putih dengan topi tu Abang Chern. Dia tersangatlah kreatif. Fuyoooo o.O

 Inilah hasilnya. Wowwww lawa k :)

Aku tau tentang blog contest ni melalui banner tu lah.

Nak tahu lebih lanjut? Buka link ni http://www.facebook.com/Gempaknya.my.school & link ni http://www.facebook.com/DiGiYouths.

Dekat link tu juga lah aku tau tentang blog contest ni. Dan cikgu yang bertugas ialah Cikgu Aireen. Takda gambar cikgu lah pulak.

Marilah kita semua join blog contest ni ramai-2. Tak rugi tau. Hadiah nya : kad isian semula bernilai RM50 berserta pek sim DiGi Easy Prepaid. Sijil juga akan diberikan untuk setiap penyertaan!

Terima kasih kepada http://www.facebook.com/Gempaknya.my.school. Sebab apa? Sebab gambar-2 ni semua dari facebook tu. Cuma edit sikit-2 :) Nak tengok lagi banyak gambar? Sila tekan link tu ye? :)

Even aku buat benda ni dah last-2 minute takpa kan? Still sempat kan? Tarikh tutup dia 14 Februari 2013 bersamaan hari Khamis :)

Kami Buddyz, Kami Takkan Terpisah.
"#BuddyzNever menggelabah walau seganjak apabila musibah datang @SyazaliAkmal"